Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Niger

Nigerben eladó ingatlan
Niger Nyugat-Afrikában szárazföldi állam. Az északra határos Algériával és Líbiával, keleti részén Csáddal, délre Nigériával és Beninnel, valamint nyugatra Burkina Fasóval és Mali-val. A főváros Niamey.

Mint minden afrikai országban, az ingatlanpiacon nem könnyű megtalálni a nagy lehetőségeket, de Niger, az exponenciális népességnövekedésének és kormányzati fejlesztési politikájának köszönhetően, különleges és kiváltságos helyzetben van.


A Niamey fővárosában több mint 1,3 millió ember él, dolgozik és játszik, így Niger igazi emberi szíve.
Nigernek alacsony a humán sűrűsége, ezért a városi és ingatlanpiaci kínálat számos lehetőséget kínál a Nigerben eladó ingatlanok megvásárlásával foglalkozó befektetők számára.

A kormány arra törekszik, hogy minél több befektetőt vonzzon az ország ingatlanpiacába történő befektetéshez, és számos felújításra ad lehetőséget a városi központokban, mint Niala Niamey, Zinder Saboua, Diffa Shawa és Taoua Sokola).
A Nigerben értékesíthető ingatlanok esetében ez egy jelentős potenciállal rendelkező ország, amelyet a bányászat, az olaj, a mezőgazdaság, az energia és az infrastruktúra ágazatának növekedése is segített.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB